BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De Wever triomfantelijk: "Veel coalities mogelijk, maar geen enkele zonder de N-VA"

In Antwerpen zijn alle stemmen geteld: de huidige coalitie verliest twee zetels, maar behoudt zeer nipt haar meerderheid met 28 op 55 zetels. "Ik ga morgen de formatie opstarten en bij iedereen horen wat er mogelijk is", sprak De Wever verzoenende taal.

111 reacties

  • censor

    6 jaar geleden
    De kunst van het oppimpen van resultaten..vooral Rutte is daar een kei in, volgens haar hebben ze telkens gewonnen, zo zie je maar dat het voor het "spel" is betaald met belastingsgeld, en dat spelleke van "volwassenen" is gewoon zich amuseren en zich bezighouden, niets meer , niets minder en veel bla- bla's verkopen....
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als men kritiek heeft op het falend beleid en verandering wil dan moet men dat falend beleid niet depanneren. Dan ben je niet meer geloofwaardig. Dat weet BDW ook. Vandaar dat hij niet liever zou hebben dat ze mee in bad stappen. Als je medeplichtig bent kan je moeilijk nog kritiek geven op het beleid. Dan steek je een partner een mes in de rug. Andere partijen doen dat. Groen zou dat beter niet doen. Eerst voor het postje mee gaan en dan messen in de rug steken.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Van Besien slechte en onbekwame politieker tegenover zijn kiezers ! Alleen van allochtone kun je niet leven Van Besien en Almaci ! Hopende dat de kiezers van Groen de partij de rug toekeren en een andere partij kiezen !!!
  • Eric Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Aub niet met groen in Antwerpen.
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Waarom zou Groen met De Wever in zee willen gaan? Om zich dan zoals de andere coalitiegenoten, zes jaar lang te laten schofferen, misbruiken en belachtelijk maken? Bartje, soms kàn het nuttig zijn vrienden te hebben!