Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Khabib daagt met forse taal Mayweather uit, diens reactie doet fans watertanden: "Showtime"

Khabib Nurmagomedov (30) heeft niet lang moeten wachten op een antwoord van Floyd Mayweather (41). Na zijn triomftocht tegen Conor McGregor wil de krachtpatser nu de scalp pakken van de Amerikaanse topbokser. "Komaan Floyd, we moeten vechten", klonk het gisteren. De snelle response van 'Money' liet weinig aan de verbeelding over: "Leg het chequeboek maar al klaar." 

27 reacties

  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    khabib gaat gewoon met de grond gelijk! Boksen is geen straatvechten en dat zal hij aan de lijve ondervinden! boem patat en hij zal er liggen!
  • dave hosten

    6 jaar geleden
    En moneytime vooral, die gasten spelen toneel en intussen strijken ze tientallen miljoenen euro's op met ieder "gevecht"....belachelijke bedoening....
  • Steven Coppieters

    6 jaar geleden
    Khabib maakt geen schijn van kans in zuivere boks tegen een technisch boksgenie Mayweather. Maar sowieso leuke kamp om naar uit te kijken.
  • Moreno Tecchio

    6 jaar geleden
    Hij haalt de derde ronde niet =
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    In een gevecht zou het binnen de minuut duidelijk zijn wie de echte king is. Een boxer houdt het geen minuut uit tegen een mma'er. Boxers hebben het lef niet om naar de octagon te komen. Omgekeerd is er dat lef wel, dus wie is de echte king?