Bart De Wever (N-VA) is bereid om met alle partijen aan tafel te zitten om een coalitie te vormen in Antwerpen.
Volledig scherm
Bart De Wever (N-VA) is bereid om met alle partijen aan tafel te zitten om een coalitie te vormen in Antwerpen. © rv

De Wever lovend over Groen: "Ze hebben thema's die sterk leven bij stedelijke bevolking en waar ik niet tegen ben"

Bart De Wever (N-VA) is bereid om met alle partijen aan tafel te zitten om een coalitie te vormen in Antwerpen. "Ik doe geen enkele deur dicht op dit moment", zegt De Wever deze ochtend. De Antwerpse burgemeester reikt ook de hand naar Groen. 

53 reacties

  • Sabine Lapierre

    5 jaar geleden
    Hoe hij zich moeit in Ninove zou hij moeten wakker liggen van het feit dat hij alles verliest in West-vlaanderen. DE werkende provincie van Belgie. Ik zou daar van wakker liggen hoor meneer Dewever. De bedrijven in West-Vlaanderen draaien beter dan uw pretpark in Antwerpen. Om geen gezichtsverlies te hebben gaat u u laat pakken met.........???????? Zoals die van Sp-a zei je bent een loser zou het nog bijna gaan geloven ook.
  • Eddy vandeweyer

    5 jaar geleden
    Het zal moeilijk worden om kiezen voor de keizer, laat hij OPENVLD en CD&V vallen voor GROEN dan krijgt hij geheid de rekening gepresenteerd in mei volgend jaar ttz geen regeringsdeelname voor NVA, dus De Wever gaat op veilig en gaat met 4 partijen in bed liggen.
  • erik renders

    5 jaar geleden
    Groen is heel simpel te werk gegaan met impulsief de peilingen te geloven als waarheid, en dan direct de grote winnaar uit te hangen met electorale verklaringen tegen N&VA met het gevolg dat ze nu niet meer durven terug krabbelen uit schrik voor gezichtsverlies. Hoogmoed is nooit verstandig wat blijkbaar eigen is aan groen.
  • james vroman

    5 jaar geleden
    had die dit in 6 jaar niet gemerkt dat hij zo verwonderlijk is over dit thema ...goeie burgemeester ...
  • Wim Meulemeester

    5 jaar geleden
    Moest ik van groen zijn, ik zou zeggen ok op voorwaarde dat er cumulverbod komt voor de burgemeester. De liefde van dezever zou rap over zijn.