Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Van Besien: "We zijn geen coalitiekandidaat, maar gaan wel luisteren naar N-VA"

73 reacties

  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Van Besien kan enkel maar staan roepen, meeregeren kan hij niet, hij is bang. Dit zou bij de volgende stemming kunnen leiden tot een grote afstraffing van groen, zij krijgen nu de kans en ze nemen ze niet.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Van Besien durft niet in coalitie treden met N-VA,zij zouden dan ontmaskert worden omdat ze ook niet kunnen uitvoeren waar ze in hun propaganda mee uitpakten. Blijven liever aan de zijlijn staan en kunnen dan roepen en tieren.Een bende nietsnutten zijn het.Bart,nodig ze geen tweede keer uit het is tijd verloren.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    De grootste verliezer met de grootste mond. Hij wou en zou de sjerp halen,want de kentering was in gezet. En hij wou luisteren en praten met iedereen,want zo zegde hij" want praten werkt". En na de verkiezing wil hij niet praten met het VB. Hij gaat direct eisen stellen. Van Besien je bent de verliezer,je hebt de sjerp niet ,nu niet ,nooit niet.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    De Antwerpenaars moeten blij zijn dat Besientje niet mee wil besturen. Hij bedreigd daarmee zijn achterban en Almaci is geen haar beter .
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    De groene golf was dan toch niet zo groot zo te zien, maar goed ook want de schuld zou nogal de hoogte in gaat een eigenschap van links en de onderzoeken van het OCMW in Antwerpen naar eigendommen in Turkije zouden onmiddellijk stoppen.