Crombez blijft voorzitter sp.a: "Maar partij moet grondig vernieuwen"

John Crombez blijft voorzitter van sp.a. Dat bleek na afloop van het partijbureau waar de tegenvallende resultaten van de gemeenteraadsverkiezingen onder de loep werden genomen. Het partijbureau heeft Crombez gevraagd de federale, regionale en Europese verkiezingen van volgend jaar voor te bereiden. Hij wil de vernieuwingsoperatie binnen de partij voortzetten en eventueel op sommige plaatsen versnellen.

105 reacties

  • Ulrik De Man

    5 jaar geleden
    Hij ziet nog “ lichtpunten “ maar in januari of februari gaat het licht toch uit
  • germaine asselbergs

    6 jaar geleden
    Als ze nog veel in onze zakken zitten, zal er nog veel gestaakt worden. Door de groene, rode en blauwe vakbond.
  • Johan Vervoort

    6 jaar geleden
    Als ze al eens beginnen met eenders welke politicus die eenders welke connectie heeft met een of andere vorm van corruptie en belangen vermenging heef uit de partij te zetten dan winnen ze misschien wat vertrouwen terug, maar ja denk dan dar er niet veel leden zullen zijn bij spa
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Crombez laat die Meeus dan nog zijn gangen gaan ? Hopeloos neemt dan Jinnih Beels binnen zonder partijkaart ! Had ik het geweten ik heb heel veel vrienden in Antwerpen dan hadden wij ook een partijtje gemaakt als dat zo maar gemakkelijk kan ! Das toch plezant wa liegen en roepen ! Alle tot de volgende verkiezing !!!!
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Crombez zijn partij is een bende van roepers en ruziemakers en bestweters ! Jinnih Beels zonder partijkaart zou van Mij nooit geen partij mogen vertegenwoordigen ! Dit systeem kan elke burger met een Partij afkomen !! Amai wa ne nest dan !!