Rudy Coddens (sp.a) en Elke Decruynaere (Groen).
Volledig scherm
Rudy Coddens (sp.a) en Elke Decruynaere (Groen). © BELGA

Watteeuw: "Groene burgemeester behoort tot de mogelijkheden", Coddens (sp.a) bergt burgemeestersambities op

"Een groene burgemeester is een van de mogelijkheden in Gent, maar uitspraken daarover zijn voorbarig." Dat zeggen Groen-kopstukken Filip Watteeuw en Elke Decruynaere aan VTM NIEUWS.

9 reacties

  • danny janssens

    6 jaar geleden
    Straf.......je gaat in kartel naar de kiezer , je bezit niet de meeste voorkeurstemmen , uw partij is niet groter dan degene met de voorkeursstemmen en je eist de burgemeestersjerp op. Uiteindelijk zijn het allemaal dezelfde als het over macht en postjes gaat. Vrees dat Mathias het huid van de beer te vroeg verkocht heeft. Dat het verhaal van de bompa zich zal herhalen. Daarom alleen al niet plooien. Je zult geconfronteerd worden met groene streken.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    In Mechelen zou groen de burgemeester moeten leveren. Ze zijn daar groter geworden dan de OVLD. Als dat in Gent niet mag dan kunnen ze misschien de OVLD en Somers dumpen in Mechelen.
  • Kurt Billiet

    6 jaar geleden
    Wat een soap in mijn schoon Gent, naar de vaantjes geholpen door een West-Vlaming die nu nog burgemeester zou/kan/wil worden!! Alstublieft geen 6 jaar een groene Kermit als burgemeester!!! Straks smeekt men zakkenvuller Termont nog om te blijven!!
  • Gust Goris

    6 jaar geleden
    Wie helpt mij, is groen groter dan VLD in Gent ?
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Mathias moet gewoon een coalitie maken met Groen en burgemeester worden. Bij het kartel moet Groen beseffen dat de Sp.a een blok aan het been is geworden.