Boer Jan en zijn drie favoriete vrouwen Romina, Laura en Stephanie. Die laatste moest als eerste terug naar huis vertrekken.
Volledig scherm
Boer Jan en zijn drie favoriete vrouwen Romina, Laura en Stephanie. Die laatste moest als eerste terug naar huis vertrekken. © Medialaan

Stephanie uit 'Boer Zkt. Vrouw' moet Australië verlaten: "De échte Jan heb ik daar niet leren kennen"

TVBoer Jan heeft zijn keuze gemaakt in 'Boer Zkt. Vrouw'. Stephanie moet als eerste haar koffers pakken, en dat doet ze met opgeheven hoofd. "Ik was niet verdrietig."

8 reacties

  • louis reinquin

    6 jaar geleden
    Met uitzondering van de honingboer en de rentenier in Zuid Afrika hebben de meisjes er al eens aan gedacht hoe ze hun bankrekening gaan spijzen? Want van de liefde leven, dat is iets van korte duur tot de maag begint te grollen.
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Romina zal blijven omdat zij nu eenmaal zijn smaak is en een man denkt nu eenmaal met zijn...
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Ik ben het eens met Mirko. Hij heeft de enige vrouw met wie het echt iets kon worden naar huis gestuurd.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    ofwel ben ik van een andere planeet , maar hoe kan je op zo korte tijd op iemand echt verliefd worden , ja op zijn geld en wa luxe , meer niet zeker , wees eerlijk dames , dit zijn dames die uit zijn op ene reiske en wa luxe , weten die wel dat ze minder hun nagels gaan kunnen lakken
  • mark didden

    6 jaar geleden
    Romina past het beste bij hem. Heeft dezelfde interesses. En kan paardrijden. Iets wat het weggestuurde blondje zeker niet kon :-)