Huidig schepen Chris Selleslagh (Open Vld) wordt de beoogde burgemeester van Grimbergen en is met de burgemeestersakte op weg naar de gouverneur. Hij sloot een princiepsakkoord met N-VA én Bart Laeremans (ex-Vlaams Belang) (foto rechts).
Volledig scherm
Huidig schepen Chris Selleslagh (Open Vld) wordt de beoogde burgemeester van Grimbergen en is met de burgemeestersakte op weg naar de gouverneur. Hij sloot een princiepsakkoord met N-VA én Bart Laeremans (ex-Vlaams Belang) (foto rechts). © Lukas

Selleslagh zet Open Vld-top voor voldongen feit in Grimbergen: met burgemeestersakte op weg naar gouverneur

De Grimbergse Open Vld-schepen Chris Selleslagh is momenteel met zijn burgemeestersakte op weg naar provinciegouverneur Lodewijk De Witte in Leuven. 

41 reacties

  • ivo simons

    6 jaar geleden
    Verder doen Chris. Jij begrijpt tenminste wat democratie betekent.
  • boudewijn bouckaert

    6 jaar geleden
    Hoe zielig van Sinardet die hier de Groot-Inquisiteur wil spelen. Misschien moet hij de Sippenhaft van de nazis invoeren om te zien of je geen verre nonkel hebt die bij Vlaams Belang was.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Emile De Smedt. 100% gelijk ! Gr. Van een Antwerpenaar !
  • Philippe Callaert

    6 jaar geleden
    Wel wel: het politiek verleden van Bart Laeremans blijkt een probleem, maar in Aalst is ex-VlaamsBelanger Karim Van Overmeire voor NV-A al 6 jaar schepen - daar is dat dus géén probleem ? Dat is De Wever precies al vergeten? En Rutten heeft er precies ook niets op tegen dat zoontje De Gucht daar in Aalst ook al 6 jaar met ex-VB regeert..Kortom, 2 maten en 2 gewichten.
  • Thiery Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Dromen is niet verboden johan debue.