AFP
Volledig scherm
© AFP

Gijzelnemer Keulen wilde McDonald’s met benzine laten ontploffen

GijzelingDe gijzelnemer van het centraal station in Keulen verkeert na een urenlange operatie niet meer in levensgevaar. Hij moest ter plekke gereanimeerd worden nadat hij gisteren door verschillende politiekogels getroffen werd. Het was zijn bedoeling om een McDonald’s-filiaal met benzine te laten ontploffen.

11 reacties

  • Lutgard Crombez

    6 jaar geleden
    We mogen de vluchtelingen niet over dezelfde kam scheren, ok maar ons rustig leventje wordt er wel door in de war gestuurd en het zal nooit meer woden zoals het vroeger was. Er zal wel altijd ene zijn die op zijn eentje de goddeloze honden te lijf wil gaan...
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    Volgens de laatste "wetenschappelijke" inzichten leed de man aan een "religieuze psychose". En dat is ongeneeslijk. Meteen euthanaseren is voor iedereen de beste oplossing.
  • Dirk Vangossum

    6 jaar geleden
    Iedereen zijn manier om dank U te zeggen tegen het land dat U veiligheid en onderdak biedt.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Niks aan de hand. De Duitse inlander provoceerde met zijn varkensvlees hamburger. Daardoor raakte de Syrier verward. Er word nog onderzocht of een eventuele hap uit de hamburger de aanleiding kan zijn.Mogelijk vond de Syrier het vlees niet goed doorbakken, voorlopig is hij meegenomen voor ondervraging. Hoe de termen Psychische problemen en verward gebruikt worden om een aanslag te verdoezelen.
  • Kevin Nelissen

    6 jaar geleden
    Mensen in mij stemmen op de juiste , de campagne is nu al begonnen !