FOTOMONTAGE HLN: Filip Watteeuw (Groen), Rudy Coddens (sp.a), Mathias De Clercq (Open Vld) en Mieke Van Hecke (CD&V). Krijgt de Arteveldestad een monstercoalitie?
Volledig scherm
FOTOMONTAGE HLN: Filip Watteeuw (Groen), Rudy Coddens (sp.a), Mathias De Clercq (Open Vld) en Mieke Van Hecke (CD&V). Krijgt de Arteveldestad een monstercoalitie? © Nimmegeers/Belga

Sp.a, Groen, Open Vld én CD&V starten gesprekken op in Gent: “Ik ben kandidaat-burgemeester, ja”

Sp.a/Groen, Open Vld en CD&V starten gesprekken op om voor Gent een positief project op poten te zetten. Dat laten de vier partijen in een gezamenlijke mededeling weten. Hieronder hoort u kandidaat-burgemeester Filip Watteeuw een woordje uitleg verschaffen.

137 reacties

  • tine devroye

    6 jaar geleden
    Betere beslissingen ivm wie bestuurt? door: geen coalitie toe te laten bij verkiezingslijsten, elke Partij maakt Eigen lijst..(zo kan spa niet meer samen met Groen enz..) Of: geen partijen meer , enkel stemmen op personen: en dan volgens die die meeste stemmen heeft: is burgemeester, anderen zijn schepenen..??
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Waarom geen 4 burgemeesters in Gent? Hoeveel hebben ze er in Brussel?
  • Roland Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    Als Matthias De Clercq de burgemeesterssjerp aan Watteeuw gunt dan verraden de liberalen voor de tweede maal hun kiezers, eerst in het vorig Stadsbestuur met het miserieplan en een tweede maal na een reeks van beloftes bij deze verkiezingen, hij gaat dan beter in de oppositie en laat het kartel het dan zelf maar uitzoeken, dat kan zijn geloofwaardigheid alleen maar doen stijgen.
  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Watteeuw weg! anders Gent in opstand
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Laten we als Gentenaars massaal op straat komen als die Matteeuw Burgemeester zou worden, hij heeft in Gent al genoeg onheil aangericht.