Kristof Slagmulder, lijsttrekker Vlaams Belang Denderleeuw  en oud-VB-voorzitter Gerolf Annemans. (archieffoto)
Volledig scherm
Kristof Slagmulder, lijsttrekker Vlaams Belang Denderleeuw en oud-VB-voorzitter Gerolf Annemans. (archieffoto) © Claudia Van Den Houte

N-VA Denderleeuw gaat in op uitnodiging Vlaams Belang

Vlaams Belang, sinds zondag de grootste partij in Denderleeuw, heeft N-VA en andere partijen uitgenodigd aan de onderhandelingstafel. De lokale N-VA-afdeling lijkt in te gaan op de uitnodiging, zo meldt TV Oost vanavond.

49 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Het cordon is er om mensen de mond te snoeren en dan vrij spel te hebben!
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    cordon is een middel om de Vlamingen te laten buigen voor de pro-discriminatie en de cultuur te vernietigen door het linkse progressieve
  • Emile De Smedt

    6 jaar geleden
    De eersten die cordon in prullemand kieperen zullen een paar dagen verketterd en daarna alle partijen maar blij dat het is gebeurd.Handen vrij om coalities te vormen die het best liggen en nieuwe perspectieven openen.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Cordon sanitaire is voorbij al jaren trouwens ieder Vlaamse partij heeft het recht om op te komen ! PvdA toch ook communisten !!
  • armando bentini

    6 jaar geleden
    Hoog tijd dat het cordon doorbroken wordt, dit heeft lang genoeg geduurd. Laat de democratie zijn ding doen. Wat is daar eigenlijk mis mee, of men nu voor of tegen een bepaalde politieke partij is.