VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Bijna twee uur file op E40 na ongeval in Sterrebeek

Door een zwaar ongeval in Sterrebeek was de E40 van Leuven naar Brussel vanmorgen een tijd volledig versperd. Er stond bijna twee uur file. Ondertussen is de weg weer vrijgemaakt.

15 reacties

  • krindl

    6 jaar geleden
    in nederland en frankrijk bij druk verkeer : 50 km per uur...automatisch aangepaste borden ....maar daar kennen ze hier niks van !!!! t is te ver om eens naar de buurlanden te gaan kijken en te leren !!!!!! De ringwegen zijn hier elke dag een soort 'bebouwde kom"...teveel verkeer en ndan nog 120 mogen rijden...ZOT of gewooon DOM v onze verkeers(on)deskundigen !!
  • Serge de doncker

    6 jaar geleden
    Dat alle critische hier met snelheden ed van de baan blijven dan zullen er minder ongevallen gebeuren. Mensen zien altijd de splinter in iemand anders ogen maar de balk in hun eigen..... zet nog meer bewaking en nog meer flitsers, ge weet nu al ni meer waar ge moet kijken tussen de borden, panelen boven de wegen, geparkeerde wagens, overlopende "zwakke weggebruikers", fietsers die links rijden en alle verkeersborden aan hun laars lappen maar toch is de automobilist den duppe..
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    inderdaad bestuurders hebben meer aandacht voor gsm dan voor verkeer ... dus meer anonieme politiewagens in het verkeer en wie betrapt wordt met gsm aan stuur wagen onmiddellijk in beslag nemen in plaats van 150 € boete want alleen strengere straffen kunnen deze plaag reduceren.
  • Gert De Vries

    6 jaar geleden
    Met ANPR-camera's het gsm'en,... achter het stuur afleren en gelijk de snelheid controleren. Wie niet horen wil, moet voelen
  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    De opmerking van Katenstef is terecht. Maar daarmee is het probleem niet opgelost, natuurlijk.