Bart Tommelein (Open Vld) en John Crombez (sp.a).
Volledig scherm
Bart Tommelein (Open Vld) en John Crombez (sp.a). © Photo News

Tommelein wil gesprek aangaan met John Crombez over coalitievorming in Oostende

BinnenlandBart Tommelein (Open Vld) wil zeker het gesprek aangaan met nationaal sp.a-voorzitter John Crombez omtrent de coalitievorming in Oostende. Hij reageert daarmee op een interview dat Crombez vanochtend had op Radio 2 waarin hij zei dat hij wou praten met de kopman van Open Vld. "Ik ben een beleefd mens en heb respect voor meneer Crombez, dus ik wil zeker eens praten", aldus Tommelein.

30 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Het zijn wel die liberalen die ons tijdens deze regering de indexsprong, de hogere taksen en aksijnzen, de duurdere energie en brandstoffen, de slechtere arbeidsvoorwaarden, de hoge woningprijzen en huren, de lagere pensioenen, de duurdere medische zorg en de hogere pensioenleeftijd bezorgd hebben, guido vermeyen. En toch Crombez niet. Die was daar misschien zelfs niet inventief genoeg voor geweest om ons zo veel geld uit de zakken te halen.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Tommelein de grootste vlaamse windmaker ! Zet hem in de zee om winden te laten .. En liegen dat de liberalen kunnen en eisen stellen om ons te laten betalen ?
  • bart vansteenkiste

    6 jaar geleden
    meneer Tommelein je mag verzinnen wat je wil vanden lanote ga u dit niet gunnen man ook al heb u de meeste voorkeuze stemmen , u bent niet de grootste partij in oostende dat is spa , als je nu leuk vind of niet , ik vraag me af voor wat wij nog moeten gaan stemmen (de grootse partij leverd d e burgemeester en dat is terug van de lanote haha gelijk iemand hier zegt terug in je mand wat ook logisch is haha
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Tommelein zijn partij is toch niet de grootste in Oostende of zal hij doen als zijn partijgenoot bij de vorige verkiezingen in Kortrijk om maar aan de macht te komen
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Eigenlijk zijn de CD&V en de OVLD de twee partijen die nog steeds het meest vastgeroest zitten in de oude politieke cultuur. Als we daar eindelijk vanaf willen geraken en de rest van Europa willen bijbenen dan zijn dat de eerste partijen waar we voor eens en voor altijd vanaf moeten geraken. Ze staan voor het verleden, niet voor de toekomst.
  1. Twee jaar na dood van baby in crèche ’t Sloeberhuisje wil parket vader van uitbaatster voor assisen wegens doodslag

    Twee jaar na dood van baby in crèche ’t Sloeber­huis­je wil parket vader van uitbaat­ster voor assisen wegens doodslag

    Het parket wil Roxan V., de vader van de uitbaatster van kinderdagverblijf ‘t Sloeberhuisje in Gent, vervolgen voor doodslag op een zes maanden oude baby. De man schudde het meisje in februari 2022 zo hard door elkaar dat ze nadien in het ziekenhuis overleed aan een hersentrauma. En dat deed hij volgens de speurders met de intentie om te doden. Maar volgens Kris Vincke, de advocaat van V., was dat niet het geval: “Voor ons is het duidelijk dat de man nooit de bedoeling had om de baby te doden.”
    Gent
  2. Bart De Wever (N-VA) op verkiezingscongres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerkende Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Bart De Wever (N-VA) op verkie­zings­con­gres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerken­de Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Dit jaar is Bart De Wever 20 jaar voorzitter van de N-VA. Een “voorrecht” noemde De Wever dat op het verkiezingscongres van zijn partij vandaag in Gent. N-VA wil het alternatief zijn voor een voortzetting van de huidige federale regering, die op kap van de Vlaming de begroting verder de dieperik laat ingaan. Enkel N-VA kan voor de kentering zorgen, verklaarde voorzitter Bart De Wever vandaag aan het slot van het kiescongres van zijn partij. En als de kiezer N-VA een sterk mandaat geeft, dan is De Wever bereid premier te worden.