Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty

Steeds meer millennials maken de bewuste keuze om single te blijven

De maatschappij heeft de gewoonte om relaties letterlijk door je strot te duwen - denk: de typisch op familiefeest gestelde vraag: "En, heb je nog geen lief?". Maar aan single zijn, zijn blijkbaar ook heel wat voordelen verbonden. En dat is iets wat millennials al langer in het snotje hebben. 

13 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    ...meestal de buit tentoonstellend van vorige relatie probeersels/overblijfsels om het beeld van (de geslaagde) single (die niemand nodig heeft nu voorlopig, voor een tijdje) of geïnstalleerd door ouders of sugardaddy's, zijdelingse speeltjes van...of het kindergeld en de alimentatie support als men zich als single blijft voordoen.(en Tinder is daar een handige "tool" voor)
  • lauren van eupen

    6 jaar geleden
    Klopt volledig! Ben dankzij het single zijn op het gebied van carrière beter gemotiveerd. Heb veel vrienden, maak gemakkelijk contacten. In mijn eentje een nieuwbouw appartement met 2 slk, garagebox plus 2de verblijf aan zee en een nieuwe auto..... heb al meer bereikt dan veel koppels
  • Glenn Verbeeck

    6 jaar geleden
    Die reclame voor Tinder hier toch altijd... ik geloof er niet veel van sorry.
  • dieter devreze

    6 jaar geleden
    Betere titel was geweest: "Steeds meer millenials komen nu openlijk ervoor uit dat ze egoïstisch zijn en denken dat de evenaar door hun gat loopt".
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Komt wellicht door de “Dating“-mode. Indien zo, zien we hoe sociale media de samenleving negatief kunnen beïnvloeden.