Bart Tommelein van Open Vld haalde een pak meer voorkeurstemmen dan huidig burgemeester Johan Vande Lanotte (sp.a, lijsttrekker voor de Stadslijst).
Volledig scherm
Bart Tommelein van Open Vld haalde een pak meer voorkeurstemmen dan huidig burgemeester Johan Vande Lanotte (sp.a, lijsttrekker voor de Stadslijst). © Foto Benny Proot

Vande Lanotte onder druk in Oostende: Open Vld, CD&V én N-VA verbinden lot aan elkaar

Open Vld’er Bart Tommelein kan na CD&V ook N-VA voor zich winnen in Oostende. De drie partijen verbinden hun lot op die manier. Tommelein slaagt erin om zo nog meer druk te zetten op sp.a’er Johan Vande Lanotte.

34 reacties

  • Francois Sals

    6 jaar geleden
    Het is niet simpel hé ,de socialisten hebben het volgens mij nog heel goed gedaan , dit na jaren van schandaal na schandaal en dit over heel Belgie ,niet te begrijpen dat ze nog stemmen halen en ja Bart Tommelein heeft ook een te grote mond , gaat het die klaren ? heb mijn bedenkingen en dan met 4 partijen , dit is armoede troef.
  • Erik Vandendriessche

    6 jaar geleden
    het systeem van een kartel vormen " voor " de verkiezingen is absurd -- -dus Groenen en Sossen -- een beetje nederigheid zou jullie sieren ! ps. is ook maar in België ( apeland ) in voege --
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De elektriciteit wordt zo duur dat Tommelein zo vlug mogelijk weg wil van zijn huidige post. VLD wil niet herinnert worden aan Turtel tax en Tommel prijzen. Alle middelen zijn goed . Het is de partij met de grootste mond die denkt te moeten besturen , FOEI
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Wat een onzin over dat zilverfonds, Jens van den Broeck. Het zilverfonds was een plan om te sparen voor de vergrijzing door er begrotingsoverschotten in te storten. Op zichzelf geen slecht idee. Maar aangezien er nooit begrotingsoverschotten waren kwam er geen geld in. Het enige geld dat er wel in kwam, pensioenfondsen na privatiseringen voor ongeveer 20 miljard, werd er door deze rechtse regering uit geroofd met de opheffing van het fonds.
  • Jean Chapeau

    6 jaar geleden
    Wanneer mag ik weer tweeten? Theooke nu niet jongen..wacht tot na de coalitievorming..manneke. We moeten de schijn ophouden. Want anders kunnen CD&V en VLD een coalitie met NVA aan hun achterban niet verkopen. Wie wil je nu opkuisen theoboy?