Catherine Moureaux.
Volledig scherm
Catherine Moureaux. © Jan Aelberts

Catherine Moureaux: “We hebben net meer agenten nodig in Molenbeek”

Molenbeek“Molenbeek heeft geen Kanaalplan nodig, wel een socio-economisch plan.” Catherine Moureaux (40), de volgende burgemeester van Molenbeek, windt er geen doekjes om. Betekent dat dan ook minder agenten? “Nee, we hebben er net meer nodig”, klinkt het.

12 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Had uw stal op orde gehouden zoals het de PLICHT is van een burgemeester nu staan bleiten om nog meer Vlaams geld.Omdat ze HUN eigen gecreëerde stronthoop moeten opkuisen.
  • gina duribreux

    6 jaar geleden
    zolang geld niet moet komen van vlaanderen en met extreem links dan moet vlaanderen met extreem rechts kunnen werken iedereen gelijk voor de wet vlaamse politiekers wakker worden en Vlamingen niet bedriegen
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    De nieuwe burgemeester vergeet te zeggen dat de agenten zwaarder bewapend moeten worden. Niet alleen meer agenten maar ook zwaarder kaliber schiettuig. Daarnaast met terreurbestrijding de harde bezem erdoor. Molenbeek mag zich nooit meer herhalen.
  • Jean De Nonancourt

    6 jaar geleden
    Niet makkelijk in dergelijke gemeente. Misschien eerst eens zelf de grote kuis doen en dan zien we wel wat er nog dient opgeruimd te worden.
  • Ronald Beintema

    6 jaar geleden
    De bevolking van Molenbeek heeft totaal geen respect voor politie, westerse normen en waarden en onze cultuur!!! Zij leven in een eigen wereld......Beter is om de illegalen daar beginnen uit te zetten; criminelen op te sporen en vast te zetten en een zero tolerance beleid inzetten!!! Keihard aanpakken dus....