Opgelet: Energy People stopt en probeert klanten "kosteloos" contract aan te smeren dat tot 450 euro per jaar meer kan kosten

Negenduizend klanten van de energieleverancier Energy People riskeren veel meer te betalen voor gas en elektriciteit. Energy People was een prijsbreker, met heel goedkope contracten, maar door de stijging van de elektriciteitsprijs verliest het geld. Daarom stopt het bedrijf. Met een misleidende mail proberen ze hun klanten een contract, dat gemiddeld 450 euro per jaar duurder is, aan te smeren bij een andere leverancier.

12 reacties

  • Maria Arens

    6 jaar geleden
    Ik sluit nooit contracten af via internet, ook geen fakturen etc via email, ik eis alles eerst op papier.
  • Eddy Vermeulen

    6 jaar geleden
    Met iets aan te klikken kan men toch geen bindend contract afsluiten. U dient nagestuurde documenten toch altijd te ondertekenen.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    ook dit: +32 3 808 13 03 deze mensen zijn oplichters die je opbellen met de bewering dat je ooit een vragenlijst hebt ingevuld en daarmij iets gratis hebt gewonnen, nu wist ik absoluut zeker dat dat NIET het geval was en toen ik ze daarmee confronteerde werd de persoon aan de lijn heel vijandig en legde meteen op toen ik zei dat ik hun nummer ging aangeven op de scam lijst.
  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Wat een bende oplichters.
  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    waar zit de minister tommelein van energie alles word goedkoper met windmolens even corrupt als deze regering nu