Het autoconcern Volkswagen gaat in Duitsland een schrootpremie aanbieden aan de bezitters van oude dieselwagens (euronorm 1 tot 4), die kan oplopen tot 10.000 euro per voertuig. Op de foto de CEO van Volkswagen, Herbert Diess.
Volledig scherm
Het autoconcern Volkswagen gaat in Duitsland een schrootpremie aanbieden aan de bezitters van oude dieselwagens (euronorm 1 tot 4), die kan oplopen tot 10.000 euro per voertuig. Op de foto de CEO van Volkswagen, Herbert Diess. © AFP

Volkswagen biedt in Duitsland tot 10.000 euro schrootpremie voor oude dieselwagens

Het autoconcern Volkswagen gaat in Duitsland een schrootpremie aanbieden aan de bezitters van oude dieselwagens (euronorm 1 tot 4), die kan oplopen tot 10.000 euro per voertuig. Dat berichten Duitse media. 

13 reacties

  • Jean-Pierre Vijt

    5 jaar geleden
    VOORSTEL : 3000 euro schrootpremie ,elk merk , elke vervuilende wagen in Europa. Elk automerk is voldoende kapitaalkrachtig
  • fons van loon

    6 jaar geleden
    Wacht nog even af en iedereen zal zien tot wat deze onzin over sjoemel diesels zal heeft geleid,nl het onbetaalbaar worden voor de gewone man om nog auto te rijden,men kan simpelweg geen betaalbare,goedrijdende en tevens betrouwbare auto maken die voldoet aan de belachelijke uitstootnormen die Europa oplegt!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ja en NVA Weyts ,zet liever traject controle ipv zijn verantwoordelijkheid te nemen dan gedupeerde dieselrijders te gaan verdedigen bij VW of liever de importeur D' ieteren ,800 miljoen euro heeft VW in Duitsland moeten ophoesten daarvoor en Belgie stond erbij en keek ernaar ,nietwaar Weyts.
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Bedankt, maar liever toch geen VW..
  • Peter Hegge

    6 jaar geleden
    Er moet enorm veel te verdienen zijn met sjoemelen en het toelaten van sjoemelen en niet alleen in Duitsland of met auto s .