REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

20 doden en 50 gewonden in school op de Krim na explosie en schietpartij: verdachte pleegt zelfmoord, politie zoekt mogelijke mededaders

Bij een explosie en daaropvolgende schietpartij in een polytechnische school in Kertsj, in het oosten van het schiereiland Krim, zijn na de dood van een zwaargewond meisje al twintig mensen omgekomen. Ook zijn er een vijftigtal gewonden. Dat bevestigt het Russische ministerie van Gezondheid. De vermoedelijke dader is een 18-jarige student die na de aanval zelfmoord heeft gepleegd. 

11 reacties

  • Charly Vanderperre

    6 jaar geleden
    De Krim Is niet geannexeerd ! In een democratisch referendum heeft Krim gekozen voor aansluiting met Rusland ! Oukraine is een schurkenstaat en moet vernietigd worden door Rusland omdat ze een bedreiging vormen !
  • Tim Bogmans

    6 jaar geleden
    Wat kan in godsnaam Putin hieraan doen??? Jammere gebeurtenis. Onopvallenden zijn vaak de gevaarlijksten. Sterkte aan familieleden.
  • Eduard Dierckx

    6 jaar geleden
    Voor zij die dit nog moesten weten aan de reacties te zien, Crimea is democratisch verkozen door de bevolking en niet door annexatie van Poetin. De bevolking bestaat daar uit Russen en zij besloten door te gaan met Rusland.
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Amerikaanse toestanden in de Krim
  • Beate Liefkens

    6 jaar geleden
    Jammer voor de slachtoffers maar Poetin mag dit op zijn conto schrijven...hoelang zal het nog duren vooraleer er een coup tot stand komt????