REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Chelsea wil van Hazard zijn bestbetaalde speler ooit maken

Premier LeagueChelsea maakt haast om de contractonderhandelingen met Eden Hazard (27) op te starten. De eerste contacten zijn gelegd. De Londense club wil van hem zijn bestbetaalde speler ooit maken.

32 reacties

  • Gabriel Daniels

    6 jaar geleden
    360.000 EUR per week? Dat Chelsea daar maar 450.000 EUR/week van maakt, dan verdient Hazard net iets meer dan Pogba en Sanchez, die toch véél minder impact hebben op het spel van Manchester United dan Hazard bij Chelsea.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Hazard is een speler waarvoor iedereen naar het stadion komt. Meer punten, meer toeschouwers, meer merchandising, meer tv inkomsten. Chelsea weet wel wat het doet.
  • Nicolas Van Hoecke

    6 jaar geleden
    Tijd om weg te gaan bij chelsea ja
  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Ja zeg , stel dat hij bij de bakker zin brood niet kan betalen.
  • Charlie Sieber

    6 jaar geleden
    Kaveh Ahangar , Messi en Ronaldo hebben tot nu toe veel meer betekend dat Hazard. Ze zijn beiden 5 keer als beste voetballer van de wereld geweest, vele Europacups gewonnen, alle clubrecords verbroken qua doelpunten etc.etc... En Hazard staat pas in het begin van zijn grote carrière, en is al 27 jaar. Ik mag echt hopen dat Hazard, want het is nu een geweldige topspeler, dat hij ooit als beste voetballer van de wereld mag worden.