Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker en premier Charles Michel.
Volledig scherm
Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker en premier Charles Michel. © REUTERS

Belgische begroting dan toch niet gebuisd: “Fake news”, reageert premier Michel

Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker heeft premier Charles Michel op de Europese top gezegd dat er geen probleem is met de Belgische begroting. Zo reageert de eerste minister op het nieuws dat België eerstdaags een kritische brief van de Europese Commissie over de begroting zou ontvangen.

128 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Toen wist Juncker nog niet dat die 2 miljard tekort van Infrabel er ook nog bij moest. Dus, misschien toch weer wel gebuisd.
  • daniel budenaerts

    6 jaar geleden
    Hoogconjunctuur, extreem lage rentes ,lage werkloosheid maar wel 5 regeringen met dito kabinetten en toch oplopende begrotingstekorten : wiens fout is dat ??? Misschien de kracht van verandering. Hou je maar klaar hard werkende Vlaming want binnenkort zitten ze weer in onze portemonnee.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Dat de NVA een serieuze klop heeft gekregen lezen de NVA aanhang natuurlijk niet graag ,HLN column schrijver Jan Segers schreef gewoon de waarheid,ze hebben alles behalve reden tot jubelen,overal quasi achteruit en terecht,de gepensioneer-den hebben het in ieder geval begrepen en zullen er ook in mei aan denken,drie vierde van de reactie's hier hebben het ook begrepen,doch zijn er die liever tegen-deel blijven beweren en zichzelf beliegen.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Heeft die Juncker een nuchtere kijk op de zaken? We zullen even afwachten tot de volgende begrotingsopmaak maar met het ontbreken voor de centjes van de taksshift vrees ik dat debegroting 8 000 000 000 euro in het rood gaat. Zowaar een mooi vooruitzicht met de federale verkiezingen in aantocht!
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Niets fake news! Deze regering (met NVA op kop) heeft gefaald! Het enige was jullie tot nu toe bereikt hebben is je eigen volk in de armoede duwen en de rijkste nog rijker maken! Onze staatsschuld stijgt elke seconden, dankzij het klungel beleid van deze regering! Het programma en de standpunten van deze regering dat is fake news!