Ruud Vormer speelde begin september nog 85 minuten mee in de gewonnen oefeninterland tegen Peru (2-1).
Volledig scherm
Ruud Vormer speelde begin september nog 85 minuten mee in de gewonnen oefeninterland tegen Peru (2-1). © Photo News

Nederlandse pers ziet kansen voor Gouden Schoen bij Oranje slinken: “Ruud Vormer een volwaardig international? Kleine kans”

Buitenlands voetbalNa de 3-0-zege tegen Duitsland en het 1-1-gelijkspel tegen de Rode Duivels leeft Oranje weer op hoop. De Nederlandse krant Algemeen Dagblad zag hoe “de puzzel van Koeman op het middenveld in elkaar viel” en de kansen van Ruud Vormer slinken.

22 reacties

  • Lucas Balieu.

    6 jaar geleden
    Frankie, laat ik je een ding vertellen, dit Nederlands elftal is in opbouw en onder Koeman heel goed bezig. Men is in Nederland weer 'positief' over het Nederlands elftal, iets waar Belgen heel veel van kunnen leren! Jullie staan 1e op de wereldranglijst en 3e op het WK en klagen en zagen ondanks dat jullie een geweldige lichting hebben.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Ochot ze hebben ook eens een 4 op 6 behaald tegen topploegen en ze beginnen al te zweven! Tegen de Duitsers deden ze de 1ste helft niet mee en tegen Belgie speelden ze tegen de reserven! Ze hebben maar 1 speler op niveau en dat is Depay!
  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Johan, oranje heeft in het verleden meerdere gouden generaties gehad en is ook maar 1 keer europees kampioen geworden dus heeft het nog veel slechter dan de rode duivels gedaan.
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Wat betekent de Belgische competitie...Koeman is slimmer en bouwt aan een vernieuwd en vooral jonger elftal...Daarin is voor vormer inderdaad weinig plaats...Martinez daarentegen speelt met ambtenaren en experimenteert met jongeren waarvan een Koeman meteen zou zien dat die geen plaats hebben in een nationaal elftal...Binnen twee jaar overklast oranje de zo hoog geprezen Gouden Generatie die nooit een prijs van belang heeft kunnen pakken...
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Nederland komt een beetje onder stoom, vergelijk dit niet met de vorige generaties, daar zijn ze nog te licht voor, en.......daar is nu geen plaats meer voor....Vormer.