BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Peter Luykx (N-VA) citeert Spanje-kritische uitspraken Peumans in Kamer

"Ik vind dat Spanje vandaag onwaardig is om een lidstaat te zijn van de Europese Unie". Op die manier heeft Kamerlid Peter Luykx (N-VA) in de Kamer de woorden van zijn partijgenoot Jan Peumans geciteerd, die in Spanje kwaad bloed hebben gezet. 

12 reacties

  • louis reinquin

    6 jaar geleden
    Mijnheer Peumans, eerst uw eigen partij publiekelijk op de vingers tikken voor hun al te scherpe uitspraken, dan Francken nog eens viseren en nu nog een boude uitspraak aan het adres van de Spaanse regering. En dan zou Reynders nu nog de kastanjes uit het vuur moeten halen. Ik denk het niet. Dat eenieder hier voor zijn eigen deur veegt het is hier vuil genoeg.
  • lieve rigo

    6 jaar geleden
    Wraak van de MR voor veel stemmen verlies? Maar het blijft hoe dan ook ondemocratisch van Spanje om politici zolang op te sluiten zonder enige vorm van proces. Europa onwaardig!!!
  • Jos Huibers

    6 jaar geleden
    En maar verontwaardigd zijn over een land als Polen dat zijn rechters op 65 op pensioen stuurt, terwijl er in Spanje gekozen volksvertegenwoordigers al meer dan een jaar in de gevangenis zitten. En alle grote progressieve partijen wassen zoals Pilatus hun handen in onschuld
  • jos meurrens

    6 jaar geleden
    Laat ons beginnen met de zaak Puigdemont. Die kreeg in België een Njet en in Duitsland eveneens.Inderdaad@ ronny Cuypers, dit is een doordenkertje, en 2x min is inderdaad plus. Van de 4 commentaren die ik lees hebben ze alle 4 een punt, maar ik treed vooral de mening bij van Valentin Valmont. Weg uit de EU is op termijn nog de beste van alle oplossingen en met een duwtje in de rug van Italië is het zo voor mekaar.
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Vlaamse relaties met Spanje verknald...well done Peutermans...zeer behulpzaam geweest...kan je nou niet gewoon je pensioen opnemen en de grote mensen gewoon laten werken..??