Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Bellot fluit NMBS terug over verbod op fietsen in trein

Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) is het niet eens met de beslissing van de NMBS om gewone fietsen tijdens piekuren te verbieden op de trein. Hij zegt dat hij niet zal instemmen met een algemene maatregel voor alle lijnen indien het probleem zich enkel stelt op enkele treinen tijdens de spits.

42 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Lijkt wel alsof dit land aan de coke zit. Sommigen in de reacties hebben het over 'vrouwen fietsen' die wel nog mogen. Over fietsen die de deuren versperren. Fietsen die de gang versperren. Dat er betaald zou moeten worden voor die fietsen. Dat ze in de bagageruimte zouden moeten. En dat mag allemaal gaan stemmen.
  • Christophe Braem

    6 jaar geleden
    Geeft zekers nog nooit met de trein gegaan? Wacht tot morgen na het werk. ik moet steeds een uur langer blijven sinds ik toch niet op mijn trein kan op een vrijdagavaond. Bij mij mogen ze de gewone fiets afschaffen voor altijd op de trein. Vouwfietsen of niets
  • Ronald Van Beneden

    6 jaar geleden
    Minister Bellot ik ben geen fan van uw beleid maar nu heb je overschot van gelijk. De NMBS zou een trailer kunnen voorzien om de fietsen op te plaatsen.
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    met de fiets op de trein ? allemaal schoon op papier maar problematisch in de veel gevallen.
  • Peter Hegge

    6 jaar geleden
    Een staaltje van ,, Goed overleg met alle partijen ,, krijg je dit gelul.