De uitbater van de 'adult only' brasserie in Nieuwpoort.
Volledig scherm
PREMIUM
De uitbater van de 'adult only' brasserie in Nieuwpoort. © Boterman

Waarom deze uitbater kinderen uit zijn brasserie bant (en dat perfect legaal is)

Een mama die met haar dochtertje wou genieten van een terrasje op de Zeedijk in Nieuwpoort-Bad, kreeg te horen dat ze direct weer moest vertrekken. Want in Brasserie Sir Charles zijn kinderen niet toegelaten. De moeder was zo verontwaardigd dat ze een bericht postte op Facebook. Dat werd al meer dan 28.000 keer gedeeld.

14 reacties

  • Nell paenen

    6 jaar geleden
    Wie in de horeca of in een winkel aan de kust heeft gewerkt, gaat die uitbater zeer goed begrijpen. Achter elke beslissing zit een oorzaak....
  • Iffra Snot

    6 jaar geleden
    Ik snap die uitbater.. werkte ooit als student in taverne. Heel druk en er liepen 2 kindjes contstant voor mijn voeten, terwijl ik door de drukte moest met volle plateaus... ik vroeg hen kordaat om te blijven zitten op hun plaats waarna ze afdropen.. Later kwam die moeder mij nogal kordaat wijzen op het feit dat dit niet kon. gelukkig was mijn baas er om me te verdedigen!!
  • Ludovic De Beuckeleer

    6 jaar geleden
    hij kan gelijk hebben , maar ik zie toch een reden waarom hij last zou kunnen krijgen , de taalwet , hij zet het er in het Engels op en ik ben niet verplicht als vlaming om die taal te gebruiken.en zijn die zeggen dat kinderen irritant zijn , hebben ook ooit jong geweest , waren misschien in hun jeugd ettertjes.
  • Jef Van Looveren

    6 jaar geleden
    TOP idee, mij zien ze daar als klant, dan kan je hopelijk eens in alle rust culinair genieten.
  • Michel Tampere

    6 jaar geleden
    Volledig eens met die uitbater..... Hoewel de schuld bij de ouders ligt, tokkelen op hun gsm terwijl de kids alles afbreken. Mijn kîderen moesten vragen «  krijg ik een koekje? ». 99% van de hedendaagse kinderen vreten al wat ze ook maar kunnen in 1-2-3 op..... Onder het fiere oog van de « opvoeders??? »