ROBIN UTRECHT
Volledig scherm
PREMIUM
© ROBIN UTRECHT

Rookruimtes verdwijnen, elk bedrijf rookvrij en een pakje sigaretten van 10 euro: Nederland slaat sigaret in de ban, maar bij ons loopt het niet zo’n vaart

Geen rookruimte op café of kantoor, geen sigaretten in de supermarkt, pakjes van minstens tien euro. Nederland trekt keihard ten strijd tegen rokers. In ons land loopt het niet zo’n vaart. Stichting tegen Kanker pleit voor een minder bruuske aanpak.

16 reacties

  • wilfrid haesen

    5 jaar geleden
    Vadertje staat heeft de rokers nodig.brengen goed geld op.
  • Birgit de Gryse

    5 jaar geleden
    En geen terugbetaling voor wie wilt stoppen ...geef het aan onbetaalbare medicatie of mensen die chronisch ziek zijn ..die niet kiezen om ziek te worden ...
  • RDC RDC

    5 jaar geleden
    Dan roken we en drinken we wel in ons eigen huis.. dan wordt iedereen maar lekker associaal
  • Maria Arens

    6 jaar geleden
    Ik ben een roker van 53, ben hierin opgegroeid en daardoor verslaafd. Ik stop nu niet meer met roken, want dat is ONgezonder dan verder roken. En idd, zolang de luchtvervuiling bestaat is stoppen met roken NONSENS. En anti-depressiva tegen roken, NEE, bedankt. IK slik die pillen niet, voor wie of wat zou ik, ik ben niet zo onnozel in mijn ovenkamer.
  • Ludovic De Beuckeleer

    6 jaar geleden
    we gaan een nieuwe soort van tourisme krijgen , de tabaksbus , zoals de Engelsen hier in de westhoek tabak en aanverwanten kwamen aankopen zo zal het ook gaan gebeuren met het noorden van het land.ze gaan vele euro's taksen mislopen.