© AFP

Steve McClaren keert terug naar Derby County

Steve McClaren is aangesteld als nieuwe manager van Derby County, zo meldt de Engelse tweedeklasser woensdag op de clubwebsite. De voormalige Engelse bondscoach ondertekende een contract tot het einde van het seizoen 2017/2018.

De 55-jarige McClaren begint bij Derby County aan zijn tweede termijn als manager. Eerder stond hij ook al van september 2013 tot mei 2015 aan het roer bij de club. McClaren was ook al actief als speler (1985-1988) en als assistent-trainer (1996-1998) bij “The Rams”.

“We zijn verheugd dat Steve McClaren akkoord is gegaan om opnieuw onze manager te worden”, vertelt Derby County-voorzitter Sam Rush op de clubwebsite. “We beleefden enkele geweldige en memorabele momenten onder het vorige bewind van Steve bij de club.”

Ook McClaren zelf toonde zich tevreden met de hereniging. “Ik ben opgewonden om terug te keren bij Derby County. Ik heb een geweldige band met de club en ik wil graag afwerken waarmee we in september 2013 begonnen zijn. Ik heb spijt van mijn vertrek in 2015 en ik ben zeer gemotiveerd om alles weer goed te maken met de club en de supporters.”

Derby County staat momenteel op een teleurstellende 20e plaats in de Championship, de Engelse tweede klasse.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer