Driejarig kind loopt onder auto in Sint-Jans-Molenbeek

© Photo News

Een kleuter is in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek onder een auto gelopen. Het jongetje werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.00 uur op het Hertogin van Brabantplein in Sint-Jans-Molenbeek. Een moeder wandelde er met haar drie kinderen op de stoep toen één van de kinderen, een driejarig jongetje, plots de straat overstak.

Een wagen die voorbijreed in de richting van het Weststation kon de jongen niet meer ontwijken en reed hem aan. Het kind raakte levensgevaarlijk gewond en kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend door een medisch team. Hij werd daarna in kritieke toestand overgebracht naar het Sint-Pietersziekenhuis. Gisteravond werd nog altijd voor zijn leven gevochten.

De bestuurster van de wagen die hem had aangereden, was na het ongeval in shock. De vrouw werd verhoord en legde een negatieve alcoholtest af. Haar rijbewijs werd niet ingetrokken aangezien het om een spijtig ongeval ging en ze de aanrijding onmogelijk kon vermijden. (tg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen