REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Russische aangeklaagd voor poging tot inmenging in Amerikaanse tussenverkiezingen

Het openbaar ministerie van de Amerikaanse staat Virginia beschuldigt een Russische vrouw ervan een financiële spilfiguur te zijn in een campagne, gesteund door het Kremlin, om de tussenverkiezingen van 6 november in de VS te beïnvloeden. Het gaat om de 44-jarige Elena Alekseevna Khusyaynova, hoofdboekhouder van Project Lakhta.

8 reacties

  • Roger Boni

    5 jaar geleden
    Het zoveelste verhaaltje over beinvloeding door Rusland en persoonlijk door Poetin. Het is weer van Poetin hier , Poetin daar ,hij heeft verkiezingen beinvloed voor de eigen goedwil van het betreffende volk zoals sommige grote naties ook plegen te doen , maar dan zwijgen wij erover.
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Gino De Neef, anderen betichten propaganda te geloven, maar zelf exact Breitbart, Infowars en Q napraten. Ik weet waarover ik spreek, ik volg media van verschillende strekkingen en slaag er in om op zijn minst een beetje kritisch te zijn. Nu jij nog.
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Voor de verkiezingen in België roept Erdogan openlijk op dat de Turken op CDNV moeten stemmen dat is toch ook inmenging maar dat is blijkbaar geen probleem want niemand legt klacht neer.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Burgers worden niet voor niets 'kiesvee' genoemd. Wat kan een boer doen met vee? In een richting leiden, eraan verdienen ...
  • Gino De Neef

    5 jaar geleden
    Mijnheer Fredoni, linkse propaganda is niet de waarheid. Als u enkel die media voor waar aanneemt dan liegt u zichzelf voor. Al diegenen die verbonden zijn met haar zijn democrats. Diegenen die haar onwettelijk het land binnen lieten zijn democrats.