CD&V-voorzitter Wouter Beke.
Volledig scherm
CD&V-voorzitter Wouter Beke. © Photo News

Wouter Beke (CD&V): "Centrumrechtse coalitie in Antwerpen is niet onmogelijk”

Het is niet onmogelijk om Antwerpen te besturen met een zogenoemde Zweedse coalitie - van N-VA, CD&V en Open Vld - die de kleinst mogelijke meerderheid zou hebben. Dat heeft CD&V-voorzitter Wouter Beke gezegd in ‘Terzake’ op Canvas.

76 reacties

  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Lizette De Koker, het is mathematisch mogelijk In werkelijkheid niet, één iemand ziek, niet akkoord of persoonlijk kwaad om iets en het bestuur kan niet meer besturen. CD&V heeft de laatste vijf jaar te dikwijls bewezen dat ze onbetrouwbaar zijn.
  • Lizette De Koker

    6 jaar geleden
    Het is niet onmogelijk om Antwerpen te besturen met een zogenoemde Zweedse coalitie - van N-VA, CD&V en Open Vld - die de kleinst mogelijke meerderheid zou hebben. Dat heeft CD&V-voorzitter Wouter Beke gezegd in ‘Terzake’ op Canvas. Maar wat de meesten hier niet schijnen te snappen is het dat wat Nva wilt, en wat we al 5 jaar hebben. Het is een idee van Nva om aan de macht te kunnen blijven. De regering-Michel staat bekend als de Zweedse coalitie.
  • etienne bies

    6 jaar geleden
    Als men naar de resultaten kijkt van Wouter Beke en de CD&V te Leopoldsburg kan men besluiten dat het beleid in Leopoldsburg niet zo slecht is(zoals sommigen beweren). De CD&V blijft de grootste partij (+0.8 %) en wint één extra zetel.Wouter blijft burgemeester.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Jaren is uw partij aan de macht geweest en de resultaten kennen we afgegleden in een diepe ravijn. En het Gentse VLD orakel was niets beter. Staatsschuld enorm ondanks zware inleveringen van de arbeid criminaliteit ten top gewone burger kan vanaf valavond niet meer buitenkomen in steden en ga maar verder Mr. Beke.
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Mr Beke, jullie zijn onbetrouwbaar, met een zetel op overschot zou u en/of De Bakker Antwerpen te dikwijls onbestuurbaar maken.