AP
Volledig scherm
© AP

“Tesla bouwt bijna 1.000 auto's per dag”

AutoAutomaker Tesla bouwt nu bijna 1.000 auto's per dag. Dat meldde autonieuwssite Electrek op basis van een ingewijde met kennis van de zaak.

36 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Zelfs een B Tesla is onbetaalbaar voor de gewone werkman , tenzij met een dikke lening en dagelijks choco en confituur op je boterham, zoals we de meeste Belgjes kennen.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Tesla gaat nergens heen, zolang een auto geen 12000 euro kost is het de moeite niet om naar te kijken.
  • Achmed Chokri

    6 jaar geleden
    Hoe gaan we deze auto's opladen in een straat met rijhuizen? Wat als er daar dan iemand op uw plaats staat? In Nederland hebben ze al te maken met "laadpaalkleven" en denken dit te remediëren door na een zekere laadperiode de prijs fors op te drijven om zo de plaats vrij te maken. Wat is een elektrische wagen na 4 jaar nog waard wetend dat de prijs van een wagen op brandstof na 4 jaar al halveert?
  • eric reynebeau

    6 jaar geleden
    Toch heeft Tesla de elektrische wagen op de kaart gezet,zonder hen stonden we half zover.@ Guido Vangeel : steekt op geen nulletje zeker :1000000 is een miljoen euro,dat zullen er inderdaad niet veel kunnen betalen....
  • jos meurrens

    6 jaar geleden
    Iedereen doet met zijn centjes wat hij wil.Mij raakt de Tesla van geen kanten.Wacht maar tot waterstof door breekt en dan is het met de e-auto compleet gedaan.Tot op heden is een waterstof auto produceren niet rendabel, en daarom dat die onder-zoekers het eerst beginnen met zware voertuigen,bussen , treinen. In Duitsland rijdt zo een trein al.