Links: een willekeurig actiebeeld uit de match KV Mechelen - Waasland-Beveren.
Rechts: Dejan Veljkovic.
Volledig scherm
Links: een willekeurig actiebeeld uit de match KV Mechelen - Waasland-Beveren. Rechts: Dejan Veljkovic. © Belga

Veljkovic bood Waasland-Beveren 200.000 euro voor cruciale degradatiematch

Belgisch voetbalHet gerechtelijk onderzoek naar omkoping in eerste klasse begint zijn vruchten af te werpen. De voorzitter van Waasland-Beveren heeft bekend dat makelaar Dejan Veljkovic hem probeerde om te kopen in aanloop naar een cruciale degradatiematch. De Serviër bood 200.000 euro.

47 reacties

  • Jos Vos

    6 jaar geleden
    Aan iedereen die denkt dat het melden moest kan ik enkel vragen of zij aan de betrokken instanties kennissen aangeven ofte melden die in het zwart werken of BTW ontduiken? Situaties op de werkvloer die niet kunnen,.... durven jullie die te melden? Over het algemeen komt het de klokkenluiders terug in hun gezicht als een boemerang. Niet melden was niet echt OK, maar melden is niet zo vanzelfsprekend.
  • Bolleke VDA

    6 jaar geleden
    Ik denk dat er geen enkele ploeg in binnen en buitenland is die dat nog niet heeft gedaan ik denk dat het overal gebeurd Vorige jaar op standaard ook in de zak gezet Zodat standaard Play of 1kom spelen daar is geen woord over gezegd Eupen Moeskroen lag er vingeren dik op Niemand dat daar iets over gezegd heeft Ik ben akkoord als ze bewijzen hebben dat ze moeten straffe maar dat ze dan ook eens verder gaan kijken dan Mechelen en Beveren he
  • Philippe Corthout

    6 jaar geleden
    rudy verlinden, de makelaar biedt dat geld aan... niet KV als club. Wat wil je, die makelaars zitten in elke ploeg en hebben vaak meer te winnen of te verliezen dan de ploegen zelf... de macht van de makelaars moer aan banden gelegd worden, dan komen zo'n zaken ook minder voor.
  • jan wuyts

    6 jaar geleden
    seffens zitten de verdachten van de omkoping langer in de bak dan hun strafmaat Veljkovic of Bayat zullen hun boete so wie so betalen maar wat met die arme Vertenten die is momemteel zwaarder gestraft dan een dronken doodrijder !!!
  • Jacques Van Boom

    6 jaar geleden
    Waasland moet zakken. Zeer grote fout van voorzitter. Mr Muylaert elke week foute beslissingen met of zonder VAR. Zijn naam doet er niet toe.