Lottowinnaar Neil Trotter en zijn vriendin na hun lottowinst in 2014. Foto rechts: Dawn Scully en Liam (18).
Volledig scherm
Lottowinnaar Neil Trotter en zijn vriendin na hun lottowinst in 2014. Foto rechts: Dawn Scully en Liam (18). © Screenshot YouTube - Facebook

Vrouw wil 5 miljoen pond van winnaar EuroMillions: “Jij bent de vader van mijn 18-jarige zoon"

Een Brit die in 2014 met EuroMillions 108 miljoen pond (122 miljoen euro) won, heeft een geheime zoon rondlopen. Althans dat beweert de moeder van Liam die nu achttien jaar oud is. Mama Dawn Scully heeft het over een sprekende gelijkenis en vindt dat haar zoon recht heeft op zeker vijf miljoen pond (5,6 miljoen euro). Lottowinnaar in kwestie Neil Trotter zegt de vrouw noch te kennen, noch te herinneren.

54 reacties

  • Eddy Vermeulen

    6 jaar geleden
    Je moet vooral je mond houden als je iets wint, en zeker als het gaat over grote bedragen.
  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    In Engeland is het verplicht je kenbaar te maken als je de lotto of euromillions wint, is reclame.Het is daarom dat al die mensen lastig gevallen worden.En ze moet zeker iets aan haar ogen laten doen als ze een sprekende gelijkenis ziet.
  • jan verbrugge

    6 jaar geleden
    Velen die hier zegen dat ze zelf maar test moet laten uitvoeren, welke onbenullen zijn jullie dat je niet beseft dat zonder zijn medewerking geen vergelijkbaar staal mogelijk is ook al wil ze zelf voor de kosten opdraaien. Enkel de rechtbank kan een persoon dwingen een dna staal af te nemen voor vergelijking.
  • Rayan El Arami

    6 jaar geleden
    Haha. Ik lig in een deuk met Adriaan Schellekens zijn reactie. Of hoe je hilarisch kan zijn met slechts 1 woord :o)
  • Carla Verschoor

    6 jaar geleden
    Meeste mensen hier weten niet dat een lottowinnaar verplicht is zich met volledige naam bekend te maken na het winnen van zo'n groot bedrag. Dus niets geen show, maar verplicht.