BELGA
Volledig scherm
© BELGA

2 op 2 voor Van der Poel in Superprestige: Nederlander soleert bij afwezigheid Van Aert naar nieuwe zege

VeldrijdenNa Gieten, nu Boom. Vier ronden had Mathieu van der Poel vandaag nodig om van alles en iedereen weg te snellen. De Europese kampioen schreef zo een nieuwe Superprestigecross op zijn naam na een nieuwe solo. Twee op twee dus voor de Nederlander in zijn favoriet klassement. Hij neemt zo afstand van grote afwezige Wout van Aert die er voor koos om al af te reizen naar Bern voor de wereldbekermanche van morgen. Toon Aerts werd tweede voor Gianni Vermeersch.

32 reacties

  • Peter Neefs

    6 jaar geleden
    Wout is de kampioen vd wereld Mathieu is de beste vd wereld
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Waarom weer iedere keer Wout is er niet,of Mathieu is afwezig.op de weg is het toch zo dat nooit alle toppers aanwezig zijn.en daar hoor je niemand over.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Volgens VDP bij zijn kwetsuur een goede tape en een dafelgan en alles is orde, waar iemand anders min. 3/4 weken voor nodig heeft, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Dat er minder volk op de crossen is daar zal het mooie weer zeker voor veel tussen zitten. Er is zoveel te doen, en ook de kust en de Ardennen zijn nog aantrekkelijk voor een familie-uitstap. Als de modder-crossen er aankomen zal de echte liefhebber wel zijn botten aantrekken.
  • Mario Vercaigne

    6 jaar geleden
    Jammer voor de cross maar wie wil daar nu nog naar kijken ?? Je weet voor ze starten de uitslag ?