BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Excel Moeskroen MOU
0
EINDE
0
Standard STA

VIDEO. Slap Standard loopt met scoreloos gelijkspel averij op bij rode lantaarn Moeskroen

Jupiler Pro LeagueZo indrukwekkend Standard tegen Club Brugge was, zo bedenkelijk kwam het tegen Moeskroen voor de dag. Geen creativiteit, weinig drang naar voren. 0-0 tegen de rode lantaarn en terug naar af voor de Rouches.

6 reacties

  • Marc VOETS

    5 jaar geleden
    Als dat geen niet gefloten strafschop was van keeper Butez die de aanvaller met zijn been ten val bracht als met een judoworp...! Ref en VAR=...niks! Hahaha!
  • gert lans

    5 jaar geleden
    Er zijn er nog altijd die denken dat clubke een topper is... niet in het voetbal wél een topper in de criminaliteit !!!
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Zoals ik al eerder zei dat dit Standard maar aan honderd procent speelt tegen toppers zoals Anderlecht en Club en zullen nog veel punten laten liggen tegen minder sterkere ploegen.
  • gert lans

    5 jaar geleden
    En preudhommeke mag niét meer zeggen dat het de fout is van de ref...wat nu ?
  • Jeroen Dekop

    5 jaar geleden
    Hoeveel is de einduitslag ?
  1. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”
  2. Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27
    6

    Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27

    Speeldag 27 van de reguliere competitie in onze Jupiler Pro League en de winnaar bovenin luistert alwéér - naast die van Anderlecht - naar de naam Union. Maar dat verhinderde Alexander Blessin niet om zijn spelers rond de middelcirkel samen te roepen en in een colère uit te barsten. Niet tevreden met hoe Union naliet Standard helemaal dood te doen (2-1). Van zo’n scenario kunnen de Rouches alleen maar dromen. Na de elfde nederlaag (Standard heeft nog maar zes keer gewonnen) blijft het degradatiespook levendig en werden de spelers gedwongen de woedende meegereisde fans te trotseren.