Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

VIDEO. Burgemeester De Wever slaat trefzeker vat aan en opent Antwerpse Oktoberfest

Burgemeester Bart De Wever (N-VA) ruilde zijn stijlvolle kostuums zaterdag heel even in voor een Tiroler vestje en hoed. Hij sloeg trefzeker een vat aan om de tweede editie van het Antwerpse Oktoberfest voor geopend te verklaren. En hij sprak zijn beste Duits: “Liebe Freunde, Wir sind alle froh und toll wie der Anton aus Tirol.” (naar de hit van DJ Ötzi)

50 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Mr De Wever zuipen doe je op cafe of thuis. Maar niet in de media.
  • Robert De Meulder

    6 jaar geleden
    Ik las dat in hoogstraten door 2000 mensen 12000 liter bier is gedronken.Nu zal ik dit NUCHTER natellen.12000 liter bier vermenigvuldig je met 4 en je hebt het 48000 pinten aan 0 ,25 cl.48000 pinten voor 2000 aanwezigen is 22 pinten de man.Dan gerekend dat er vrouwen zijn die niet veel bier drinken en dan tel ik de andere dranken niet.Hier klopt iets niet.
  • Bruno Vermeire

    6 jaar geleden
    EN 40% leeft in armoede, maar dat zal even niet tellen, en als het met groen niet lukt ....................
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    De hypocrieten in Antwerpen zijn SPA en Groen Frank van den Bulck.Zij alleen denken de waarheid in pacht te hebben de graaiers.Een viertalige burgemeester niet mis hé Ronny Ooijen oei vijf talig latijn vergeten.
  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    @Willy Slachmuylders, 70 jaar Antwerpenaar in merg en been ? Waarvan 65 jaar stekeblind zeker. Kom anders maar eens naar de Seefhoek en andere o zo leuke wijken, en probeer maar eens een pint te gaan drinken. Ge zult van een kale reis terugkomen !