BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KRC Genk GNK
2
EINDE
1
KAS Eupen EUP
  • 19' 65' Goal Leandro Trossard
  • Cheick Keita Goal 81'

VIDEO. Met de groeten van Leandro: leider Genk loopt uit op Club na tweeklapper van Trossard tegen Eupen

Jupiler Pro LeagueLeandro Trossard is weer verlost van zijn schouderblessure en dat hebben ze bij Eupen geweten. Met twee treffers schonk hij Genk vanavond de zege tegen de Oostkantonners: 2-1. Zo loopt de leider in de Jupiler Pro League drie punten uit op Club Brugge dat gisteren punten liet liggen. Trossard is met acht treffers overigens medetopschutter. Ook Ivan Santini zit aan acht treffers.

13 reacties

  • Norbert Deploige

    6 jaar geleden
    Genk was gisteren zeker niet goed. Maar wat hebben we al genoten dit jaar. De gouden schoen wordt toch verkozen na het verstrijken van de tweede seizoenshelft van vorig seizoen en de eerste van dit seizoen. Zeg mij wie er beter was dan Pozuelo? Vanaeken,? Volgens deze krant is de winnaar natuurlijk gekend. Ben benieuwd.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    ONS Racing was gisteren goed maar niet uitzonderlijk en zeker niet in de tweede helft, ik heb al betere wedstrijden gezien dit jaar. Maar we zullen achter onze mannen blijven staan tot we kampioen zijn als de refs natuurlijk correct blijven want die van gisteren had zijne beste dag niet.
  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Topper , tof om naar te kijken , proficiat Genk
  • Jeroen Dekop

    6 jaar geleden
    Hoeveel is de scheidsrechter betaald ??
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Geniet, KRC Genk en aanhang. Geniet zo lang het duurt. En wie weet is het wel helemaal tot het gaatje, met de titel als bekroning. Maar Club Brugge is er ook nog, en als die echt onder stoom geraken...