De Washington Post, de krant waarvoor de kritische Saoedische journalist Jamal Khashoggi schreef, weigert de uitleg van Saoedi-Arabië geeft over diens dood te aanvaarden en spreekt van een doofpotoperatie.
Volledig scherm
De Washington Post, de krant waarvoor de kritische Saoedische journalist Jamal Khashoggi schreef, weigert de uitleg van Saoedi-Arabië geeft over diens dood te aanvaarden en spreekt van een doofpotoperatie. © REUTERS

Washington Post gelooft ‘leugenachtige uitleg’ over dood Khashoggi niet: “Dit is een doofpotoperatie”

De Washington Post, de krant waarvoor de kritische Saoedische journalist Jamal Khashoggi schreef, weigert de uitleg van Saoedi-Arabië over diens dood te aanvaarden. De krant beschuldigt het koninkrijk van leugens en van een doofpotoperatie.

40 reacties

  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Doofpot, belangen om olie en migratieverdrag met Europa is te groot.
  • luc baken

    6 jaar geleden
    dus de PS mag nog wapens leveren aan SA van onze "democraten" maar trump niet ? rare kronkel
  • Henri Levich Codenie

    6 jaar geleden
    die is reeds enige tijd in Saoedi-Arabië,.. onder verdoving met een auto uit de ambassade gebracht en vervolgens met een ziekentransport en andere identiteit naar zijn thuisland gevlogen,... vele zaken zijn vrij eenvoudig
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    Misschien leeft die journalist nog, en heeft hij gewoon een nieuwe identiteit gekregen. Ofwel omdat hij de continu bedreigingen beu is en 'bescherming' geniet... ofwel omdat hij liever toch maar niet wil trouwen met zijn Turkse verloofde?
  • Ronald Van Beneden

    6 jaar geleden
    110miljard is belangrijk voor de USA ze leveren dus liever wapens aan de grootste sponsers van terrorisme. Nu nog een plausibele verklaring vinden waarom 15 dicht bij de regering staande personen aanwezig moesten zijn in een diplomatiek gebouw voor een persoon die enkel zijn papieren om te trouwen in orde kwam brengen en de levering kan starten. Den blablabla van de USA zal rap vergeten zijn.