Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vakbond wacht op nieuwe voorstellen van directie van Mestdagh in kader van herstructurering

De Franstalige socialistische vakbond SETca (BBTK) verwacht van de directie van de supermarktgroep Mestdagh dat die met nieuwe voorstellen komt. "Ofwel komt de directie met nieuwe voorstellen en kunnen we daarover discuteren, ofwel komt de directie naar de verzoeningsvergadering en zegt ze iets dat we moeten aanvaarden en dan zullen we botsen", zegt Myriam Delmée van de SETca deze middag.

2 reacties

  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    laat die verziekte boel sterven zo zal de vakbond tevreden zijn en voor Vlaanderen een reden te meer om afstand te nemen van wallo-brux en scheiden
  • Youssef DE WITTE

    6 jaar geleden
    Allen naar de Lidl en de AH, daar zijn de mensen tenminste vriendelijk. Carrefour veel te duur en arrogant personeel.
  1. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”
  2. KIJK. “Eén van de zwakste pretparken van Europa, vergane glorie”: YouTuber niet te spreken over Boudewijn Seapark in Brugge
    PREMIUM

    KIJK. “Eén van de zwakste pretparken van Europa, vergane glorie”: YouTuber niet te spreken over Boudewijn Seapark in Brugge

    “Wegwijzers zijn smerig, er hangt een muffe geur, frisdrankautomaten staan leeg en in het ballenbad zou ik m’n kinderen niet laten spelen." Het Boudewijn Seapark in Brugge krijgt er flink van langs in een recente YouTube-video van pretparkfan Kevin Collier. De man bracht afgelopen weekend een bezoek aan het park en deelde zijn bevindingen met zijn volgers. Die zijn niet min, maar bij het pretpark hebben ze een reactie klaar.
    Brugge