Stan Van Samang
Volledig scherm
Stan Van Samang © Kristof Ghyselinck

Stan Van Samang huilend van podium: “Het ging me nooit overkomen. Ik ben er kapot van”

MuziekStan Van Samang heeft zaterdagavond een optreden in Overijse noodgedwongen moeten afbreken. "Huilend de scène af in het midden van de show zonder stem. Het ging me nooit overkomen. Het overkwam me gisteren. Ik ben er kapot van", schrijft de 39-jarige zanger in een emotioneel bericht op Instagram.

5 reacties

  • David Wilfart

    5 jaar geleden
    Euhm... sorry maar Stan is zeker niet de saaie, zelfingenomen mens hoor Hanne !!! Ik heb er een paar jaar in de klas mee gezeten en ik kan U beloven dat Stan ne gast is om 'U' tegen te zeggen... Humiliteit en plezier gemixt met een sterke personaliteit.
  • Herman De Gent

    5 jaar geleden
    Hij is een zanger die zichzelf altijd wil bewijzen door sterk uit te halen met zijn stembanden, net zoals Van Basten. Dat is niet meer zingen maar roepen - in de juiste toon - en het forceren van de stembanden. Dat moet vroeg of laat eens faliekant aflopen. Kristof en Stan zingen beiden 'Een ster', je moet daar eens naar luisteren. Eens gezongen en eens gehuild, is mijn persoonlijke mening.
  • Erwin VD

    5 jaar geleden
    Is ook maar een mens van vlees en bloed hé!
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Ik heb hem gezien in het huis indertijd op vrt. Wat een saaie, zelfingenomen mens was dat, zeg!
  • Kristine vandermeulen

    5 jaar geleden
    Kan gebeuren he hij is ook maar een mens .Een beetje rust genieten van het gezinnetje en het is zo over
  1. Alex Callier van Hooverphonic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Alex Callier van Hooverpho­nic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”

    “Geike is eigenlijk altijd onze zangeres gebleven.” De nieuwe plaat ‘Fake Is The New Dope’ van Hooverphonic is het eerste album waaraan frontvrouw Geike Arnaert (44) geschreven heeft sinds haar vertrek uit de groep. De band, ook bestaande uit Alex Callier (52) en Raymond Geerts (64), is doorheen de jaren al meermaals veranderd van formatie, maar is nu meer dan ooit verenigd. Wij spraken het trio over nepheid, hoe Callier uit z'n depressie raakte en hoe ze op elkaars lip zitten. “Ik vind het fantastisch dat plastische chirurgie bestaat.”
  2. Wilde nachten met mannelijke fans, ruzie met de Backstreet Boys en véél hits: Get Ready! houdt er na 30 jaar mee op
    PREMIUM
    Muziek

    Wilde nachten met mannelijke fans, ruzie met de Backstreet Boys en véél hits: Get Ready! houdt er na 30 jaar mee op

    Hun liefde voor de fans is diep, zo diep. Maar één blik in de spiegel verbreekt de aantrekking. “We zijn bijna 50, het jeugdige plaatje met de strakke choreo’s klopt niet meer”, zeggen Jimmy Samijn (49) en Koen Bruggemans (47). Get Ready! stopt na dertig jaar. “En definitief, want er komt géén comeback.” Hun platencontract bij PIAS is intussen al afgelopen, maar hun memoires blijven aandikken. “Ooit deelden we de loge met de Backstreet Boys, we hebben toen héél zwaar ruzie gemaakt.”