© Shutterstock

Gezin verliest derde kind in het verkeer: “Weet niet hoever mijn draagkracht nog reikt”

Een gezin uit Stekene is voor de derde keer een kind verloren bij een verkeersongeval, zo meldt Het Laatste Nieuws. De 26-jarige Lotte Ceuppens is deze week om het leven gekomen in het Nederlandse Axel. “Hoeveel kan één gezin verdragen?”, zegt haar moeder.

mtm

Het ongeval vond dinsdagmiddag rond 13.30 uur plaats op de Langeweg in Axel. De 26-jarige Lotte verloor de controle over het stuur, haar auto ging over de kop en kwam op zijn dak in een gracht langs de weg terecht.

Twee ambulanceteams, de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plekke om hulp te verlenen. Lotte werd zwaargewond naar het ziekenhuis van Gent gebracht, maar daar overleed ze ’s avonds aan haar verwondingen.

Ouders Willy en Kris Ceuppens hadden negen kinderen samen. In 1998 overleed hun amper negentienjarige zoon Bram toen hij met zijn auto tegen een muur knalde in het centrum van Stekene. Bijna acht jaar later stierf ook hun dochter Joke (21) toen ze de controle over haar wagen verloor op de parallelweg van de E34 tussen Stekene en Moerbeke. De jonge vrouw lag acht maanden in coma voor ze overleed. “Lotte is nu het derde kind dat ik verlies”, zegt moeder Kris in Het Laatste Nieuws. “Ik weet echt niet meer hoever mijn draagkracht nog reikt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer