De dashcam liet snelheden tot 89 mijl per uur zien, of omgerekend 143 km per uur. Op de landelijke weg is maximum 80 km per uur toegelaten.
Volledig scherm
De dashcam liet snelheden tot 89 mijl per uur zien, of omgerekend 143 km per uur. Op de landelijke weg is maximum 80 km per uur toegelaten. © Screenshot YouTube

Vrouw spoelt dashcam terug en ziet hoe automonteur ging racen met haar binnengebrachte Porsche

Een vrouw uit Wales heeft tot haar ontsteltenis vastgesteld dat een automonteur een flink eind is gaan racen met haar Porsche Boxster, de sportwagen die ze had binnengebracht voor onderhoud. Jane Symonds kwam daar achter toen ze haar auto terugkreeg en merkte dat het benzinepeil met een kwart was gezakt.

32 reacties

  • Dirk De Beuckelaer

    3 jaar geleden
    Onlangs meegemaakt met splinternieuwe e-bike die binnen was voor herstelling. Andere klant was geïnteresseerd en mocht proefrit maken op de e-bike van andere klant.
  • Jarne Van Pelt

    6 jaar geleden
    Hetzelfde voorgehad bij garage Dams in Geel. Auto van 3 weken oud binnen gebracht met een defect. Na het weekend terug gaan ophalen en mijn benzinetank was half leeg, terwijl ik hem net had volgetankt.
  • Jean Lazoore

    6 jaar geleden
    Moest je weten hoeveel blutsen en builen er gereden worden in garages die hersteld worden zonder medeweten van de eigenaar. Dan krijg je een telefoonje : De onderdelen voor de Bv. de koppeling zijn niet leverbaar, auto zal pas over 3 dagen klaar zijn ........
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Degenen die dit ok vinden. Stel dat het gebeurt met jouw auto en hij wordt geflitst. Je krijgt nog miserie van de politie die jouw rijbewijs wil afpakken. en als die monteur iemand aanrijdt, heb je nog meer stukken of zelfs een per totale. Dan kan je een nieuwe auto kopen. En als je wil testen tegen hoge snelheden, dan ga je op de autosnelweg en niet op een binnenwegje.
  • Roeland Kenis

    6 jaar geleden
    Een tijdje geleden werden kennissen van ons gebeld door vrienden die aan de kust waren. Die hadden toevallig hun auto naast mijn kennissen hun auto geparkeerd. Die nemen meteen contact op om misschien samen iets te gaan eten, maar zij zaten thuis en hun cabrio stond bij de garage voor onderhoud, 180km verder.