RV
Volledig scherm
© RV

“Je zou me binnenkort wel eens ontbijt verschuldigd kunnen zijn”: jongeman bekent na 8 jaar dat hij meisje doodde na weddenschap

BuitenlandHet is morgen precies 8 jaar geleden dat de Britse Rebecca Aylward (15) vermoord werd en aan de vooravond van die trieste verjaardag heeft haar moeder te horen gekregen dat haar moordenaar eindelijk bekend heeft. Joshua Davies was amper 15 jaar toen hij zijn ex-vriendin doodsloeg. En dat zou hij gedaan hebben om een weddenschap te winnen.

20 reacties

  • paul maene

    6 jaar geleden
    moet je mij eens vertellen wat het nut is van "vervroegde vrijlating"; Een straf is een straf en als justitie dat zelf nuanceert dan maak je jezelf belachelijk want dan lijkt het wel alsof je niet kan tellen! spreek dan in godsnaam geen hoge straf uit als je het niet meent maar dat laatste kennen we stilaan bij justitie!
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Zulke mensen mogen we nooit meer vrij laten , het beste is om zulke mensen voorgoed te verwijderen !
  • Ronny Deckers

    6 jaar geleden
    Zelfs als die zijn 14 jaar uitdoet komt die los als hij 29 is. Dient er nog meer gezegd. Wie zal het volgende slachtoffer zijn.
  • Elisa deJong

    6 jaar geleden
    14 jaar levenslang?.. Minstens 30 jaar oid, voor zo n gruwelmoord, in koelen bloede, zonder enig geweten, niet te bevatten...., een kind was ze nog, 15 jaar! Verschrikkelijk. Als je zo jong op zo nwijze kan moorden kun je het opnieuw vermoedelijk. Wat erg voor haar ouders en broer n zus.. Mijn diepe medeleven! Liefde wens ik jullie allen veel toe
  • Philippe Schotte

    6 jaar geleden
    Dat is toch geen ernstige straf voor deze moordenaar , levenslang niet meer of niet minder !