Links: Wouter De Vriendt (Groen). Rechts: Bart Tommelein (Open Vld).
Volledig scherm
Links: Wouter De Vriendt (Groen). Rechts: Bart Tommelein (Open Vld). © Foto Belga

Tommelein blijft Groen het hof maken: “Ook wij willen uit impasse geraken”

VerkiezingenBart Tommelein (Open Vld) blijft proberen om Groen het hof te maken en mee te nemen in zijn gewenste ‘vernieuwingscoalitie’ in Oostende. Groen ontving een tekst van Tommelein, waarover de partij zich nu zal buigen. "Ook wij willen vooruit en uit de impasse geraken", aldus Groen-lijsttrekker Wouter De Vriendt.

13 reacties

  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    Groen delft hier zijn eigen graf , niet mee gaan in coalitie met bart gaat zeker afgestraft worden , de trukken van de sossen hebben niet geholpen ,
  • louis van hoeylandt

    5 jaar geleden
    stop toch met die groen , die hebben de indruk dat nu alles om hen gaat en dat ze verkiezing gewonnen hebben , is het nu echt zo goed om terug naar paard en kar te gaan , met een prijskaartje van hier tot de maan , want het enige dat groen doet is in onze zakken zitten zonder dat er iets veranderd ,in belgie in de kou zitten dank zij groen , in duitseland bruinkool stoken ,
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Groen heeft de bek vol van dialoog en elkaar de hand reiken maar in realiteit zijn het gewoon l8nkse hardliners waar een cordon rond moet.
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Na wat er gebeurt is in Vilvoorde zou ik geen seconde twijfelen en op dat voorstel ingaan,koekje van eigen deeg.Ben enorm ontgoocheld in de SP.A,het voorval zal ik goed onthouden tegen mei volgend jaar.
  • Ronny Claes

    5 jaar geleden
    De grootste partij dient de gesprekken te voeren, niet omgekeerd. Waarom blijft SP.A alweer zo passief toekijken?????