© ISOPIX

Michel Van den Brande kapot van verdriet: “Een ongelooflijke stommiteit van mij! Dju toch, hé”

Michel Van den Brande (55) is ontroostbaar, nu zijn Sofie (45) woedend zijn kleren terug heeft gebracht en daarmee een punt achter hun beloftevolle relatie zet. De ondernemer uit ‘The Sky Is The Limit’ slaat mea culpa in Dag Allemaal. Op zijn sociale media schreef hij in een emotionele oproep al zijn gevoelens neer, in de hoop zijn grote liefde terug te winnen.

mrra

Volgens Van den Brande is hij zelf de oorzaak van hun recente relatiebreuk. “Ik lag in de knoop met mezelf en wilde even één en ander op een rijtje zetten. Daarom had ik aan Sofie gevraagd om twee weken geen contact te hebben”, vertelt de ondernemer aan Dag Allemaal. Nu klinkt het anders: “Sofie, Sofie, Sofie… Iets anders zit er niet in mijne kop.

Van den Brande maakte zich zorgen over zijn zwangere dochter en zijn bedrijf, maar werkte zijn frustraties uit op Sofie. “In een vlaag van woede stuurde ik een uiterst boze mail vol verwijten naar Sofie. En die is duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten”, aldus Van den Brande. “Een ongelooflijke stommiteit van mij! Dju toch, hé! Sofie heeft mijn kleren teruggebracht en bevestigde daarmee onze breuk.”

Twee jaar geleden leek het al even dat hun relatie niet meer te redden viel. Michel Van den Brande verdween toen twee weken, maar wist zijn Sofie terug voor zich te winnen met een pakkende brief in Dag Allemaal. Of dat nu ook zal lukken, is nog de vraag, maar hij doet alvast een nieuwe poging door zijn liefde voor haar van de daken te schreeuwen op zijn Facebookpagina (de post is intussen verwijderd, red.). De twee zouden al een maand uit elkaar zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER