Hans Bonte.
Volledig scherm
Hans Bonte. © Lukas

Hans Bonte vraagt Groen opnieuw mee aan tafel

In Vilvoorde wil de sp.a van burgemeester Hans Bonte "constructief meewerken aan een snelle oplossing voor de ontstane politieke impasse". De socialisten reageren daarmee op de vraag van CD&V om het overleg onmiddellijk te hervatten en geen onderhandelingspauze in te lassen. Sp.a wil ook kartelpartner Groen, met wie Bonte in aanvaring kwam, mee aan tafel.

18 reacties

  • Marleen Sauvillers

    6 jaar geleden
    Ik heb altijd gedacht dat Bonte de 1 oprechte socialist was.ik heb me daarin vergist.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    mooi zo ,nu zie je allemaal eens wat eigenlijk politiekers zijn,niets meer dan bedelaars ,bedelaars die aan uw centen zitten wanneer je ja durft zeggen ,en als ze uw stem niet kunnen krijgen ,gaan ze over in zelfbeklag
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Den Bonte maakt het bont. Klein klein kleutertje...
  • danny janssens

    6 jaar geleden
    Hans , duidelijk dat het er hier niet om gaat wat de kiezer wilt , echter wel welk postje men wil. Zoals het gros van de politieker komt eerst het eigenbelang , pas veel verder , het algemeen belang.
  • luc serneels

    6 jaar geleden
    Bonte maakte volgens mij een logische keuze (het feit dat ,zeker in een moeilijke stad, onervaren mensen heel goede schepenen kunnen zijn is weinig waarschijnlijk). Nu komt hij, heel waarschijnlijk, terug op zijn beslissing omdat blijkt dat de coalitiepartners hiermee niet akkoord gaan. Dus om tegemoet te komen aan de andere partijen begint hij terug gesprekken met groen. Wat kan daar mis aan zijn?