AFP
Volledig scherm
© AFP

Amerikaan wint recordjackpot van 1,6 miljard dollar

Bij de Mega Millions Loterij in Amerika viel vannacht een recordbedrag van 1,6 miljard dollar (ruim 1,4 miljard euro) te winnen. En jawel, er één gelukkige: een inwoner van de deelstaat South Carolina. De winnende nummers van de Mega Millions Loterij zijn 5, 28, 62, 65, 70 en Mega Ball 5. De 1,6 miljard dollar in de pot, is nooit gezien. De pot is al sinds juli aan het groeien.

25 reacties

  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Eén of honderd bijkomende nullen achter mijn bankrekening, het zou geen lor aan mijn leven veranderen, wellicht aan dat van vele anderen.
  • Chris Heynderickx

    6 jaar geleden
    Dat is heeeeeel veel geld ik zou zeker eerst een tijdje nadenken wat ik er mee zou doen ,in ieder geval mijn kids en kleinkinderen zouden er goed bij varen zou ook aan mezelf denken zodat mijn oude dag er zonder zorgen zou uitzien ,zou ook aan goede doelen denken maar mischien het zelf aan de mensen afgeven zo blijft er niets bij de organitaties plakken ,ik bedoel maar je kan veel goede dingen doen met zoveel geld maar zal bij dromen blijven
  • Ronald Van Beneden

    6 jaar geleden
    Sterkte want dat parkeren in deze tijd zal niet altijd even gemakkelijk zijn. Ik zie al een bende aasgieren.
  • Leon Van der Neffe

    6 jaar geleden
    Gino De Neef de jackpot was 1.6 miljard. Er wordt hier in de VS al dagen over niets anders gesproken op het nieuws en dat is wel degelijk de grootste mega millions pot ooit. Een record dus.
  • Fernand Beaumonde

    6 jaar geleden
    Ineens uitbetalen want als je sterft krijgen je erfgenamen niets. Dan verdelen onder de armen, de helft onder men linkerarm de rest onder de rechterarm