Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © BELGA

Ondanks aanslepende rechtszaak is klassiek voorjaar mogelijk voor Van Aert: “Vanaf 1 maart bij wegploeg”

WielrennenSeptember 2019. Eerder zal Wout van Aert (24) het verdict in de rechtszaak tegen zijn ex-ploeg Sniper Cycling niet kennen. Obstakel in de zoektocht naar een nieuw team? Nee, maakt zijn verdediging zich sterk. “Niets wat een transfer tegen 1 maart in de weg staat.”

27 reacties

  • Ronny Verachtert

    6 jaar geleden
    @eric reynebeau Van Aert is alles behalve goed hij heeft maar een koers gewonnen en dan nog KERMIS Koers , Van Aert is een arrogante mens , ik ben vorig jaar gaan kijken in Mol en daar was een jongen rond de 6 jaar en ging een handtekening vragan aan Van Aer en hij antwoorde dood leuk laat mij gewoon met rust , in plaats te zeggen wacht effe ik ga mij eerst een beetje opfrissen
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Wie zich vragen stelt rond Nuyens zijn betrouwbaarheid en de uitspraak van Bjorn : ja hij is onbetrouwbaar en zal je slinks een broek aan naaien als hij kan. Het is ook de reden waarom bijna iedereen van verzorgend personeel weg is. ofwel stapten ze het zelf af, of wel werden ze ontslagen omdat ze Nuyens op zijn beleid aanspraken om erger te voorkomen. Dat hielp dus niet en de C4 was Nuyens zijn merci voor bewezen diensten en goede raad aan zijn personeel..
  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    En wie twijfelt aan de prestaties van Wout kan altijd z'n palmares es opvragen, gaat héél gemakkelijk...het willen zien voor sommigen wellicht wat moeilijker.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Ik wens Wout alle succes toe, niet elk contract blijft wettelijk overeind indien het tot een rechtszaak komt.De tijd van de lijfeigenen is voorbij en dat is maar goed ook.Wout is een uitstekende renner en crosser, maar heeft de pech dat hij tegen een supertalent als Mathieu moet rijden die vanaf de jeugd alles heeft gewonnen wat er te winnen was!.
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Ik heb Bjorn Leukemans ooit in bijzijn van Nuyens op Tv horen zeggen dat die niet te vertrouwen was. En ik geloof hem.