Kamal Kharmach met zijn partner.
Volledig scherm
Kamal Kharmach met zijn partner. © Dieter Bacquaert

Heeft Kamal Kharmach de strijd tegen de kilo’s opgegeven?

ShowbizzDat Kamal Kharmach (27) het moeilijk heeft om een gezond gewicht aan te houden, is een publiek geheim. De komiek viel ooit meer dan 130 kilo af, maar recent opnieuw flink wat kilo’s bij. Wilde Kamal daar in eerste instantie nog iets aan doen, dan lijkt hij dat plan ondertussen opgegeven te hebben. Een grappig bedoelde post op Instagram lijkt alvast in die richting te wijzen. ‘Ik ga mijn vet laten waar het is’, klinkt het droog.

8 reacties

  • Ano Niem

    5 jaar geleden
    Peter Buyck, hier hetzelfde. Om dan na 2 jaar ong weer een pak af te vallen om in het daaropvolgende jaar weer een deel ervan bij te komen. Jojoën met 20-30 kg is hier een constante strijd. Emo-eten en depressie/suïcidaal zijn, het is een oneindige cyclus
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Er zijn ook verschillende verborgen dikmakers. Als je bijvoorbeeld heel veel light drank drinkt (aspartaam), dan verdik je ook. Het breng je stofwisseling volledig uit balans. Maar dat is niet geweten. Zoek maar eens op.
  • Dieter Delombaerde

    5 jaar geleden
    Jan Van rompaey.. u zit er volledig naast.. als u er niets over kent zwijg dan ;)
  • Nancy Ameye

    5 jaar geleden
    Kamal geeft zelf aan dat hij een emo-eter is. Geloof me vrij, hij mag er dan luchtig en kluchtig over doen, diep binnenin is het een dagelijks gevecht voor hem,met een chaos aan zovele emoties rond het eten alleen al, daarbovenop komen de andere emoties nog!! Uit eigen ervaring weet ik hoe het vanbinnen voelt, maar naar de buitenwereld geef je een showke weg, draag je maskers. Een gulden middenweg bestaat er niet...
  • Johan Launders

    5 jaar geleden
    ik moet maar water drinken en zenuwachtig zijn en ik verdik. Het ligt in de aard van het beestje en de genen. >Mijn broer mag alles doen... graatmager!