BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Orange Belgium noteert fors meer abonnees

Orange Belgium kreeg in het derde kwartaal 53.000 nieuwe mobiele abonnementen bij, en 19.000 nieuwe convergente klanten. Dat blijkt uit de kwartaalresultaten van het telecombedrijf.

4 reacties

  • Wendy Vandereyken

    6 jaar geleden
    Ik ben weggegaan bij Orange voor mijn mobiele abonnement door de slechte dekking van het 4G-netwerk. Op plaatsen waar ik voorheen met Orange geen bereik had, heb ik dat nu bij Proximus probleemloos. Daarvoor wil ik gerust een paar euro's meer betalen.
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Wij zijn vanaf dat Orange op de markt kwam klant geworden met een triple pakket en na een overstap naar Telenet sinds een jaar weer terug bij Orange. De kwaliteit en stabiliteit is inmiddels super goed verbeterd en qua prijs kwaliteit krijg je enorm veel tov de concurrentie. Tevens betaal je een pak minder en kun je ervoor kiezen om de twee jaar een nieuwe smartphone met enorme korting aankopen
  • Peter De Decker

    6 jaar geleden
    Wij zijn overgestapt naar Orange, ook voor digitale tv en internet. Heel tevreden. Prachtige service, en ook heel tevreden over het aanbod zenders. Vele sportzenders waar je bij telenet moet voor betalen zijn hier gewoon inbegrepen. Ik zou zeggen: allen overstappen naar Orange.
  • Ivan Godefroot

    6 jaar geleden
    onbeperkt? 300 gb of 600 gb? is dat onbeperkt? en 1 gsm + internet + tv en dat voor 79 euro (nu 69 euro voor 6 maanden)? als je er nog 2 gsm's erbij doet is het dezelfde prijs als den teleslet